Slagskruvdragare Bäst i test

Att köpa en riktigt bra och kvalitativ slagskruvdragare är sällan något man ångrar. Om man dessutom kan köpa denna användbara och kraftfulla maskin till ett lågt pris på internet är det svårt att hitta anledningar att vänta med sitt inköp. Vi tipsar här om några rekommenderade modeller från Svenska leverantörer av verktyg, och slagskruvdragaren passar utmärkt vid montering av exempelvis garageportar eller ytterdörrar. Självklart kan slagskruvdragaren köpas på faktura, delbetalning eller direktbetalning med kort.

Slagskruvdragare online

Alla erbjudanden som listas är från kända Svenska återförsäljare av kvalitetsverktyg. När verktyg som slagskruvdragare säljs ut till riktigt låga priser tycker vi att det är värt att tipsa andra om detta här på webbplatsen. Att dra i skruv ska vara enkelt!

Köpa slagskruvdragare

Att köpa slagskruvdragare online kan innebära många sparade hundralappar. En riktigt bra slagskruvdragare kan vara till stor hjälp vid tuffare förhållanden. Slagskruvdragaren är starkare än den klassiska skruvdragaren och besitter alltså betydligt mer kraft i själva vridmomentet.

Verktygets egenskaper

Slagskruvdragare ser ut och känns precis på samma sätt som en vanlig skruvdragare. Den tekniska funktionaliteten påminner om de kraftfulla mutterdragare som används vid däcksbyte på verkstäder. Precis som en mutterdragare får den extra kraft genom att slå runt skruven när motståndet blir allt tuffare – detta är alltså själva slageffekten. Slagskruvdragaren är också mer skonsam mot operatören eftersom man slipper hålla emot som med en vanlig skruvdragare. Fördelarna med att använda en slagskruvdragare är enligt experter väldigt många.

Slagskruvdragarens ljudnivå

Slagskruvdragaren kan vara mer högljudd än en vanlig skruvdragare. Att dra i några enstaka skruvar kan gå bra utan hörselkåpor men det höga ljuden som bildas av slagen mot skruven måste ändå räknas som en nackdel med verktyget i stort. Använd därför alltid hörselskydd när du använder din dragare. I regel används hörselskydd för lite av både hemmafixare och fackmän.

Passande arbetsuppgifter

Slagskruvdragaren passar utmärkt för att montera reglar och karmskruv av olika slag. Proffsen använder den främst till att skruva trall och liknande tyngre uppdrag som ställer krav på utrustningen som används.