Fördelar:

sioox

Om Sioo:x altan premium.

Sioo:x har de sista decennierna introducerat  ett nytt typ av träskydd på marknaden.

Innan sioo fanns på marknaden var bostadsägare vana att behandla sina altaner en gång per år med olja och lasyr.

Med Sioo:x produkter kom ett nytt löfte: Här får du en produkt som håller i upp till 12 år. Minimalt underhåll däremellan. Prislappen för hela sioo:x systemet är tillsynes mycket dyrare än att köpa en lasyr/olja till altanen. Men det man måste komma ihåg är att Sioo:x systemet kommer förhoppningsvis att skydda terassen i 12 år framöver. Så slår du ut priset på 12 år och räknar med att det faktiskt förlänger livslängden på altanen så blir det billigare än de andra konkurrenterna. Och då räknar vi inte med alla timmar du sparar.

 

Det finns inga underhållsfria altaner

Tyvärr finns det inga underhållsfria ytor. Alla ytor, oavsett behandling behöver ses över årligen för att undvika fuktskador. Med Sioo:x systemet så tvättar du altanen med Sioo underhållstvätt en gång årligen.

Efter några år kanske du behöver komplettera med Sioo:x premium ytskydd om man ser att färgen börjar släppa lite på altanen.

Om företaget SiOO:X Wood Protection AB

Sioo:x har sitt säte i Göteborg och har existerat sedan 2008. Sioo:x är verksamma i flera länder i Norde, Europa och hela världen. Bolaget var det företaget i Norden och kanske till och med i hela världen som började med kiselskydd till trä. Kiselbaserade träskydd har efter Sioo:x introduktion nästan tagit över träskyddsmarkanden.

Sioo impregnering test

Du kan see Sioo:x ”The Slow Fight” på Sioox hemsida. Dem kör just nu ett live test där du kan se skillnaden mellan en altan som har blivit impregnerad och en altan som inte har blivit impregnerad. Se the slow fight här.

Läs mer: Sioo:x underhållstvätt