Om svensktbygg.se

Svensktbygg.se är en blogg om hantverk, snickerier och renoveringar. Här kommer du att kunna läsa om de absolut bästa tips och råden som byggnormssverige har att erbjuda.

Senaste blogginlägg

Följ oss:

Följ med för att läsa om de senaste nyheterna!

Vi som arbetar hos Svensktbygg.se

Niklas Svensson

 

Niklas Svensson är en passionerad skribent för Svensktbygg.se, med en djup kärlek för allt som rör byggbranschen. Han är en entusiastisk byggnadsarbetare med en kärlek till att skapa med sina händer.

Niklas började sin karriär som byggnadsarbetare och snabbt insåg att han hade ett brinnande intresse för allt som rör byggandet. Han gillar att experimentera med olika byggmetoder och material, och älskar att se ett projekt växa från idé till verklighet. På fritiden älskar han att bygga och renovera sina egna projekt, från att bygga en enkel hylla till att renovera ett helt hus.

Niklas är också en stor entusiast av hållbarhet och miljömedvetenhet, och ser alltid efter sätt att göra byggandet mer hållbart och miljövänligt. Han har en stark passion för att sprida kunskap om hållbarhet och miljömedvetenhet inom byggbranschen, och arbetar aktivt för att göra en skillnad.

Men det är inte bara byggandet som fångar Niklas intresse, han är också en konstnärlig själ och han älskar att uttrycka sig kreativt genom fotografi och måleri. Han fångar ofta vackra byggnader och landskap på bild och skapar verk som speglar hans kärlek till arkitektur och byggandet.

Vill du kontakta Niklas? Du når honom enklast på [email protected]