Om svensktbygg.se

Svensktbygg.se är en blogg om hantverk, snickerier och renoveringar. Här kommer du att kunna läsa om de absolut bästa tips och råden som byggnormssverige har att erbjuda.

Senaste blogginlägg

Följ oss:

Följ med för att läsa om de senaste nyheterna!

Vi som arbetar hos Svensktbygg.se

Niklas Svensson

 

Niklas Svensson är en passionerad skribent för Svensktbygg.se, med en djup kärlek för allt som rör byggbranschen. Han är en entusiastisk byggnadsarbetare med en kärlek till att skapa med sina händer.

Niklas började sin karriär som byggnadsarbetare och snabbt insåg att han hade ett brinnande intresse för allt som rör byggandet. Han gillar att experimentera med olika byggmetoder och material, och älskar att se ett projekt växa från idé till verklighet. På fritiden älskar han att bygga och renovera sina egna projekt, från att bygga en enkel hylla till att renovera ett helt hus.

Niklas är också en stor entusiast av hållbarhet och miljömedvetenhet, och ser alltid efter sätt att göra byggandet mer hållbart och miljövänligt. Han har en stark passion för att sprida kunskap om hållbarhet och miljömedvetenhet inom byggbranschen, och arbetar aktivt för att göra en skillnad.

Men det är inte bara byggandet som fångar Niklas intresse, han är också en konstnärlig själ och han älskar att uttrycka sig kreativt genom fotografi och måleri. Han fångar ofta vackra byggnader och landskap på bild och skapar verk som speglar hans kärlek till arkitektur och byggandet.

Vill du kontakta Niklas? Du når honom enklast på [email protected]

Mikael Hansson

Mikael Hansson

Möte med Mikael Hansson, redaktörns mästare på Svensktbygg.se!

Bakgrund: Mikael ”Mikke” Hansson är inte bara skribentens fenomen, utan har över tre decennier av erfarenhet i byggbranschen. Han började som en ung hammarsvingare och växte snabbt till en av de mest respekterade hantverkarna i branschen. Det sägs att han kan snickra ihop en stuga med ögonbindel!

Passion för Bygg: När Mikke pratar bygg, lyssnar folk. Hans långa karriär i byggbranschen har gett honom insikter som få andra har. Om du någonsin har haft förmånen att se honom bakom en såg, vet du att det nästan är som att titta på en konstnär vid arbete.

Byggslang och Mikke: Mikke är känd för att kasta in lite byggslang här och där när han pratar, bara för att hålla saker spännande. Om han någonsin nämner att han ”ska hänga upp en skjorta”, kan det betyda att han faktiskt är i färd med att spika upp en regel. Och om du hör honom säga att han ”skjuter skruv”, så är han nog i full gång med skruvdragaren.

På Svensktbygg.se: Som redaktör på Svensktbygg.se har Mikke kombinerat sin passion för bygg med sin kärlek till skrivandet. Han tar sina läsare med på en resa genom byggvärlden, förklarar komplicerade koncept på ett lättförståeligt sätt och delar med sig av sina egna erfarenheter och anekdoter.

Rätt man för jobbet: Svensktbygg.se hade nog inte varit detsamma utan Mikke. Med sin gedigna bakgrund, hans otroliga kunskap om bygg och hans förmåga att engagera och utbilda, är han verkligen rätt man för jobbet!

Något roligt: Trots att Mikke är en mästare med hammare och spik, säger han själv att det tog honom tre år att hänga upp en hylla i sitt eget hem – och när han väl gjorde det, var den sned. Det är kanske inte byggrelaterat, men det visar att vi alla är mänskliga!

Slutligen, om du någonsin ser Mikke utanför redaktionskontoret, är det mycket troligt att han håller på med ett nytt byggprojekt eller delar med sig av någon munter byggrelaterad historia till en grupp skrattande kollegor. Med Mikke är det aldrig en tråkig dag!

Kontakta Mikke på hans epost [email protected]