Hur bygger man ett förråd

Behöver du mer förvaring i ditt hem? Du kan bygga ett förråd själv. I den här artikeln berättar vi hur du bygger ett förråd med tak, golv och två väggar av betongblock.

När du har bestämt dig för hur stort stödet ska vara placerar du den första väggen på den tidigare grävda marken genom att följa en jämn linje. Tryck inte för hårt när du placerar den så att inga skador uppstår under monteringen, annars kan något gå sönder när du vill ta bort den igen

När de båda murbitarna är på plats måste de fogas samman med murbruk . Det enklaste sättet är att tillsätta lite vatten i varje prisma och sedan trycka ihop dem. Håll dem tryckta mot varandra i ungefär en minut .

När huvudväggen är på plats byggs de två sidoväggarna på samma sätt. Var och en av dem behöver lite murbruk för att hålla fast ordentligt vid golvet och huvudväggen. När du har slutfört byggandet låter du det härda i cirka 24 timmar .

Om du vill förlänga ditt förrådsrum är det bara att lägga till ytterligare en sidovägg när härdningstiden har gått ut. Om du vill ha en dörr för när du kommer in och ut ur rummet, placera en öppningsram (vilket är riktigt enkelt!) och sätt den med betong på samma sätt som vi har beskrivit ovan. Du kan göra alla möjliga utformningar med den här typen av dörr: skjutdörrar , men också vanliga dörrar som används av många människor som inte vill bry sig om att göra sig av med sina saker!

En guide:

Behöver du spara ännu mer utrymme? I så fall rekommenderar vi att du bygger det här mobila hemmet – som är riktigt enkelt att göra! Du kommer inte att tro hur lätt det är att skapa något sådant här: det finns inget tungt arbete och du kommer därför att ha ditt eget mobila hem på nolltid! Det spelar ingen roll hur mycket ledigt utrymme du har, det finns alltid möjlighet att skapa ett nytt bostadsområde för dig själv med dessa steg för steg-instruktioner. Vi är säkra på att om du följer våra råd , kommer du definitivt inte att ångra dig. Är du redo för en otrolig upplevelse? Känner du dig inspirerad nu? Gå då vidare och läs resten av artikeln hur man byggeren fantastisk husvagn .