Infravärme bäst i test

Är du som oss och tycker att kvällarna blir lite för korta på sommaren och även att höstkvällarna är lite för kalla för att sitta utomhus? Då är det infravärme som du ska investera i! Vi har många olika sorters infravärme i olika storlekar, finesser och effekt. Detta till riktigt bra priser!

Många kanske har dålig erfarenhet av den gamla generationens infravärme som drevs med långvågig värme. Då tog det lång tid för infran att värmas upp och energin gick lätt till spillo så du var tvungen att sitta mycket nära för att ta del av den lilla värmen som blev. Det var då det. Nutidens infravärmes teknik bygger på kortvågig värme vilket är mycket, mycket effektivare! Vad det innebär är att med mycket mindre energi kan man få ut mycket mer och koncentrerad värme. Detta gör att även dom små infravärmarna är riktigt, riktigt bra. Så äntligen kan vi nordbor avnjuta sena sommarkvällar utan att behöva gå in och ta fram dunjackan. Som vi var inne på blir elförbrukningen inte alls lika lidande för plånboken med den nya tekniken.

Andra fördelar med den nya infravärmen är att den ger ett riktigt behagligt ljus så det fungerar även som som en vacker ljuskälla. Infravärmaren har helt enkelt blivit en funktionell inredningsmöbel. Du kan ha den ståendes, hängandes eller uppsatt på väggen, alla varianter finns till försäljning. Andra finesser som du kan leta efter med din kommande infravärme är om du vill att den ska ha en steglös regulator. Då kan du välja enkelt vilken värme du vill ha. Tänk på, ju kraftfullare infravärmen är, desto större område kan den täcka. Installation utomhus bör göras av en elektriker. Våga ta ut svängarna, det finns fler ställen att använda infravärme på än på altanen, du kan ha den i växthuset, utanför bastun eller kanske mitt i trädgården. Allt är möjligt. Stort lycka till i ditt val av infravärme!